Mesajul dureros al unei asistente de la ”infecțioase”. Ce-au putut să-i facă vecinii

unei asistente oamenii i-au dat cu clor pe usa

Coronavirusul face tot felul de victime și scoate la iveală adevăratul caracter al multora dintre noi. O asistentă medicală de la Spitalul de Boli Infecțioase din Galați a povestit pe Facebook cum a fost umilită de vecini pentru simplul fapt că lucrează într-un spital care primește bolnavi de COVID-19.

Mihaela Moga Pal susține că oamenii care îi sunt vecini de 20 de ani i-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului. Mai mult, a fost dată afară din magazinul blocului.

„Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase Galați. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamentului… Mi-au trimis poliția acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecțioase!!!! Ce să înțeleg…. E discriminare????”, a scris femeia scandalizată de întreaga situație.

Mesajul său a strâns aproape 288 de comentarii și a fost distribuit de peste 1.200 de ori. Majoritatea oamenilor o încurajează și îi transmit să facă plângere la poliție.

Vezi și Apel către medici, de la doctorul Virgil Musta, de la Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara: ”Rămâneţi pe baricade!”

Citește și: