În cazul lui chef Bontea, lucrurile sunt simple. ”Sărbătorile le petrec mereu acasă, alături de familie”, a spus acesta. Iar cum soția lui gătește excelent, ”de nota 10”, iar unul dintre copii e specialist în prăjituri, masa va fi una îmbelșugată și gustoasă, chiar și fără un aport important din partea lui.

Chef Scărlătescu va avea un Paște mai special, atât în cee ace privește locul ales pentru a lua lumină, cât și în cee ace privește produsele pe care le va pune pe masa.

“Sărbătorile le voi petrece într-o familie extinsă, alături de foarte mulți prieteni. De Paște voi merge la mânăstirea din Techirghiol, de unde era bunica mea, o mânăstire senzațională.

Imediat după, îmi propun să iau o plită, să o punem pe plajă și să gătim – scoici, miel, cozonac, tot ce ne trece prin cap”, a declarat chef Scărlătescu.

În cazul lui chef Dumitrescu, acest Paște va veni cu o premieră. “Cred că acesta va fi primul an în care vom merge cu fetele la Înviere, la biserică. Pentru noi, Paștele este o sărbătoare religioasă”, a spus acesta.

Anul acesta, din meniul chefilor nu vor lipsi preparatele simple și gustoase, precum ciorba și friptura de miel, ouăle roșii și nici cozonacul, însă fiecare dintre cei trei are și câte o rețetă specială.

Pentru chef Cătălin mâncarea este, în esență, amintire, tocmai de aceea se va baza pe rețeta specială de drob a bunicii, în vreme ce chef Florin își va impresiona invitații cu plăcinta de berbecuț, unul dintre preparatele sale speciale.

Familia Bontea va face echipă în bucătărie, iar desertul va fi asigurat de Miruna, fiica chef-ului.

Cei trei chefi vor putea fi văzuți la Antena 1 marți, 30 aprilie, de la 20:00.

Vezi și Chef Sorin Bontea, despre cine gătește în familia sa. Ce notă îi dă soției sale la bucătărie

Citește și: