Unde muncește fratele lui Kate Middleton, după ce a pierdut 3 milioane de dolari

fratele lui Kate Middleton

În afară de celebra Pippa, Kate Middleton, soția prințului William, mai are un frate, James. Mai puțin celebru decât surorile sale, acesta nici nu se bucură de succes precum ele. În vârstă de 31 de ani, James a pierdut deja 3 milioane de dolari, investiți într-o afacere care s-a dovedit a fi o idee proastă.

Pe scurt, acesta a încercat să vândă bezele după o rețetă proprie, testată întâi de familie și primită cu brațele deschise, dar britanicii nu au rezonat la ideea sa, așa că, în cele din urmă, a ajuns să lucreze pentru o rudă prin alianță. Concret, acesta este angajat ca ghid turistic într-o stațiune din Scoția, șef fiindu-i socrul Pippăi.

Nu se plânge, însă, jobul permițându-i să aibă mult timp liber. În plus, zona în care lucrează îi place atât de mult, încât se gândește să se mute permanent acolo, împreună cu cei patru câini ai săi.

Revenind la afacerea pe care a fost nevoit să o închidă, James, care s-a lăsat de facultate, nu face o dramă din asta. În familia Middleton spiritul antreprenorial e foarte dezvoltat și e doar o chestiune de timp până când va găsi ceva din care să sxoată și bani. Mama sa, de exemplu, are o firmă care organizează petreceri.

Foto: Hepta

Vezi și Iar? Kate Middleton prezintă toate semnele că e însărcinată din nou!

Citește și: