Ca să o găsească pe tânăra cunoscută cu o seară în urmă, pe care o plăcea, un student a trimis mesaje la 246 de femei

Ca să o găsească pe tânăra cunoscută cu o seară în urmă, pe care o plăcea, un student a trimis mesaje la 246 de femei

Recent, Carlos Zetina, student la Universitatea din Calgary, din Canada, a întâlnit-o, într-o seară, pe o oarecare Nicole. A plăcut-o, însă tânăra nu a vrut să-i spună numele complet.

Dacă altcineva în locul lui Carlos s-ar fi împăcat cu situația, nu a fost și cazul său. Cum întâlnirea a avut loc în campus, tânărul a presupus că Nicole este studentă a universitatății, ca și el. Prin urmare, a trimis câte un email fiecăreia dintre studentele universității care aveau acest prenume, sperând că așa o va găsi și pe Nicole a sa.

Subiectul emailului primit de nu mai puțin de 246 de tinere era „te-am cunoscut seara trecută şi mi-ai dat un număr greşit”.

Numai că s-a dovedit că Nicole cea căutată este o studentă olandeză venită la un program de schimb în Canada, așa că nu avea emailul în baza de date a universității. S-a aflat în final, pentru că toată lumea s-a mobilizat să afle despre cine e vorba.

Mai mult, tinerele contactate și-au făcut pagină de Facebook și au început să comunice între ele, ba chiar să se și întâlnească. La următoarea întâlnire va participa și 'adevărata Nicole', adică Nicole Toetenel.

Aceasta a acceptat să se întâlnească și cu Carlos la o cafea, așa că povestea ar putea avea un final fericit.

Vezi și Greu de imaginat! Uite ce-a pățit o femeie de 60 de ani care-și cauta dragostea pe Internet!

Citește și: