Un reporter explică de ce jurnaliștii sunt ținuți foarte departe de Meghan Markle

jurnalisti tinuti departe de Meghan Markle

Un reporter britanic, Richard Palmer, s-a plâns recent că el și alți jurnaliști acreditați la Palatul Kensington sunt ținuți intenționat foarte departe de Meghan Markle, soția prințului Harry, la întâlnirile oficiale și vizitele pe care aceasta le face. Iar motivul este unul ușor de intuit: se dorește ca aceștia să nu audă ce vorbește ducesa de Sussex.

Deși treaba lui Palmer și a altor jurnaliști este tocmai să acopere astfel de evenimente, venind cu amănunte din interior, realitatea este aceea că aceștia nu pot veni cu altfel de informații, cu atât mai puțin picante, atâta vreme cât nu o aud vorbind, mai ales că ducesa încă nu și-a însușit toate regulile de etichetă din regat.

Citatele ar putea face deliciul cititorilor, dar acestea lipsesc cu desăvârșire, s-a plâns jurnalistul.

Palmer a povestit că de fiecare dată vorbește cu oamenii cărora Meghan le-a strâns mâna și le-a adresat câteva vorbe, însă ce îi spun aceștia e adesea 'plictisitor'. În final, e nevoit să se limiteze la a relata despre cum a arătat Meghan, despre cum a fost îmbrăcată și alte astfel de informații.

La fel s-a întâmplat și după ce Kate Middleton a devenit soția prințului William

Acesta a mai explicat că, înainte de nuntă, el și ceilalți jurnaliști puteau sta mult mai aproape de Meghan. Odată ce a devenit soție de prinț, lucrurile s-au schimbat. Și la fel au stat lucrurile și în cazul lui Kate Middleton, cu ani în urmă. Însă dacă Kate era familiarizată cu eticheta de la Casa regală, Meghan mai are multe de învățat, ea încălcând aproape zilnic câte o regulă. Iată un episod recent, când a reușit să o supere chiar pe regină.

Foto: Hepta

Citește și: