Un nou scandal în familia regală. De ce Kate Middleton a reușit să o înfurie pe regina Elisabeta a II-a. Ce le-a ascuns copiilor ei

Un nou scandal în familia regală. De ce Kate Middleton a reușit să o înfurie pe regina Elisabeta a II-a. Ce le-a ascuns copiilor ei

Kate Middleton și regina Marii Britanii au ajuns la cuțite, potrivit Radar Online, care susține că ducesa de Cambridge nu vrea să-și crească copiii, pe micul prinț George și pe Charlotte, așa cum dictează Suverana, ci vrea ca aceștia să se bucure de o copilărie cât mai normal și departe de atenția publicului.

 

Kate refuză să urmeze protocolul regal când vine vorba despre copiii ei și ai prințului William, spunând ajutoarelor de la palatul din Kensington că micuții vor fi crescuți așa cum vrea ea. „Kate încearcă să-și țină copiii cât mai departe de atenția publicului. Ei nu au nici o idee despre faptul că fac parte dintr-o familie regală. În fotografiile oficiale ei pot părea copiii perfecți, însă acasă se joacă în noroi, cad de pe ponei și au crize de plâns', a declarat o sursă pentru publicația menționată.

Kate nu vrea să respecte protocolul regal

Soția prințului William i-a spus clar reginei că ea vrea să-și crească copiii fericiți și sănătoși, indiferent de orice altceva, indiferent dacă îi place sau nu . Ea vrea ca George și Charlotte să se bucure de copilărie așa cum a făcut și ea și nu cum a fost crescut tatăl lor, sub reguli stricte, numeroase apariții publice și obligații regale.

 

Citește și: