Un nou divorț în showbiz! După 12 ani de căsnicie, doi actori de la noi  își spun „Adio”

Un nou divorț în showbiz! După 12 ani de căsnicie, doi actori de la noi  își spun „Adio”

Actorii Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol formau unul dintre cele mai f umoase și stabile cupluri din showbiz, însă se pare că cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite. Cei doi nu mai locuiesc împreună de patru luni.

 

Îndrăgita actriță a postat pe blogul ei un text care lasă loc de interpretări și care lasă de înțeles că trece prin clipe dificile.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum. Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale', a scris Ioana.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au despărțit

 

Contactată de   ziarul Libertatea, actrița a recunsocut că nu e totul roz între ei, dar nu a vrut să dea mai multe detalii: „Nu e totul roz, dar mă abțin de la orice comentariu'.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol nu mai locuiesc împreună de 4 luni

Potrivit Libertatea, problemele între ei au început în urmă cu un an, iar de patru luni nu mai locuiesc împreună, după ce s-au certat cu mare scandal și la casa lor a ajuns poliția.

„La casa lor a ajuns poliția, au avut un scandal chiar de față cu fiica lor. De patru luni nu l-am mai văzut pe Papadopol în zonă, a plecat de acasă', a povestit un vecin pentru Libertatea. Ce-i drept, actrița nu a mai publicat poze cu soțul ei, din septembrie anul trecut. În toate imaginile apare singură sau împreună cu fetița ei și doar în ianuarie apare alături de soțul ei într-o imagine în care fac reclamă la cafea.

„Sunt mândră că sunt o femeie independenta! Însă această independeța este o sabie cu două tăișuri… căci sunt de aproximativ un an de zile într-o mare problemã personală și iată că super puterea mea independența' m-a trădat în acest caz și m-am trezit că nu pot face față singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanță…', a recunoscut Ioana, într-o altă postare pe blog.

 

Ioana Ginghină (41) și Alexandru Papadopol (43) s-au cunoscut în 2003 pe platourile de filmare de la Media Pro, pe vremea când jucau  în telenovela Numai iubirea’, difuzată la Acasă TV. Însă povestea lor de iubire a început abia dupa trei ani, când filmau pentru Daria, iubirea mea’. Ei au fetiță, în vârstă de 11 ani, Ruxandra, care a venit pe lume la scurt timp după nuntă.Păreau să fie cel mai stabil cuplu din showbiz și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.

Citește și: