Un nou cuplu la Hollywood! Cu cine se iubește fostul soț al lui Jennifer Aniston

Un nou cuplu la Hollywood! Cu cine se iubește fostul soț al lui Jennifer Aniston

Justin Theroux a început o relație cu frumoasa actriță, Emma Stone, câștigătoarea premiului Oscar. În timp ce despre Jennifer Aniston s-a scris că s-ar fi împăcat cu Brad Pitt după divorțul de Justin, actorul se pare că e prgătit să-și refacă și el viața alături de o altă actriță.

 

Este vorba despre frumoasa Emma Stone. Cei doi au fost surprinși recent, la o cină romantică, într-un restaurant  din New York, SUA, iar cei doi păreau foarte intimi. Emma se vedea că se simte foarte confortabilă în compania lui Justin, râdea lângă el și se țineau de mână.

Emma Stone era o bună prietenă a lui Jennifer Aniston

Nu e prima dată când cei doi sunt surprinși împreună. Prima dată au ost văzuți împreună la Săptămâna Modei de la Paris, în luna martie. Mai mult, luna trecută Justin a postat un filmuleț pe Insta Story, în care apărea alături de Emma și de Jonathan Van Ness.

Emma Stone era prietenă bună cu Jennifer Aniston, fosta soție a lui Justin, iar potrivit revistei „Life & Style', starul din „Friends' mereu se temea că parcă actorul flirtează prea mult cu prietenele ei. „Justin este tipul de bărbat clasic căruia îi place să flirteze cu femeile și acest lucru o scotea din minți pe Jen. Toate prietenele ei vedete erau fermecate de Justin la un anumit moment', a declarat o sursă.

Citește și: