Un concurent din echipa Loredanei, 5 medalii la Balcaniadă

Credit foto: Pro Tv

Canadianul Howard Dell, concurent în echipa Loredanei la Vocea României, este stabilit de câțiva ani în România și îi uimește pe compatrioții noștri cu determinarea și ambiția sa, dar și cu dragostea pentru țara care l-a adoptat. Participă la competiții sportive internaționale reprezentând culorile României.

 

După ce recent a participat la audițiile pe nevăzute de la Vocea României și a intrat în Echipa Loredana, Howard și-a continuat activitatea de sportiv de performanță.
La vârsta de 57 de ani, Howard a participat la Balcaniada Veteranilor de Atletism în urmă cu o săptămână, unde a căștigat 5 medalii (100m, 200m, aruncarea discului, aruncarea săgeții și stafeta de 4X100m).

howard-dell-balcaniada-veterani

A jucat în serialul 'Tânăr și neliniștit'

Howard Dell este cunoscut nu doar de la Vocea României, ci și din serialul 'Tânăr și Neliniștit', unde a interpretat rolul detectivului Troy Hawkins. Iar când nu își exersează abilitățile artistice, Howard este trainer pentru pregătirea fizică a unor mari sportivi internaționali. Și își dorește să antreneze cât mai mulți tineri sportivi români.

El va putea fi văzut în continuare la Vocea României, în etapele următoare ale concursului, pentru că în aceste zile el se antrenează vocal, alături de Loredana, la Atelierul de Voce și Muzică.

Iată înregistrarea audiției pe nevăzute a lui Howard Dell

Credit foto: Pro TV, arhiva personală