Zilele trecute, cântărețul american John Mayer a făcut o declarație care l-a adus pe prima pagină a tabloidelor. Întrebat fiind câte femei au trecut prin patul său, vedeta în vârstă de 41 de ani a declarat că ”sub 500”. Și Internetul a luat foc.

Lumea s-a apucat de făcut socoteli, dat fiind faptul că e vorba de un artist cu un program activ, cu concerte unul după altul și cu câteva relații de durată. Când a avut timp să cunoască intim atâtea femei?

Răspunsul îl știe doar John Mayer. E adevărat, însă, că din palmaresul său fac parte unele dintre cele mai frumoase femei celebre.

Iubite una și una

În perioada 2001 – 2002, când abia se lansa, a avut o relație cu cântăreața Vanessa Carlton. A urmat actrița Jennifer Love Hewitt, pe care a întâlnit-o în 2002. A urmat o altă actriță, Rhona Mitra, cu care a fost timp de câteva luni, în 2005, și apoi o alta, Milana Vayntrub, care nu avea decât 19 ani atunci.

În 2006, după ce s-a despărțit de Nick Lachey, Mayer a iubit-o, timp de un an, pe Jessica Simpson. Într-un interviu acordat la acea vreme, Mayer o descria pe Simpson ca fiind ”ca un drog, precum cocaina” pentru el. ”Din punct de vedere sexual, a fost o nebunie”, spunea el la puțină vreme după ce s-au despărțit.

Au urmat Cameron Diaz și Minka Kelly, în 2007, iar apoi, timp de un an, cu destule pauze, Jennifer Aniston. I-a trebuit ceva vreme să treacă peste această relație. În 2012, încă nu-și revenise, așa după cum declara. Perioada de după despărțirea de Jennifer a fost cea mai neagră din viața lui, după cum spunea el atunci.

 

În cele din urmă, și-a revenit în brațele actriței Scheana Shay, atunci în vârstă de 23 de ani. Într-un interviu acordat la acea vreme, aceasta spunea despre el că are niște buze formidabile.

Îi plac femeile foarte tinere

 A urmat Taylor Swift, către sfârșitul lui 2009. Melodia ”Dear John” a acesteia este cu trimitere directă la el. Și Taylor era foarte tânără atunci, având doar 19 ani.

O dovadă în plus că îi plac sau îi plăceau femeile foarte tinere, de fapt niște puștoaice, e faptul că, în 2011, a fost surprins în ipostaze tandre cu Miley Cyrus, pe atunci în vârstă de 18 ani.

Următoarea pe listă e Katy Perry, care tocmai finalizase divorțul de Russell Brand. A fost o relație cu pauze, după care Perry a început să se întâlnească cu Orlando Bloom. A urmat o perioadă de pauză, după care, anul trecut, a ieșit cu Nicki Minaj.

Restul femeilor până la 500? Cel mai probabil e vorba despre fane, foarte multe fane.

Vezi și De ce soțul tău se uită după femei mult mai tinere

Citește și: