Stacey s-a luptat timp de doi ani cu o formă agresivă de cancer la creier. Aceasta a murit acasă, înconjurată de cei patru copii și de soț. „Stacey Young, din păcate, a murit după o luptă de doi ani cu cancerul pe creier. Stacey a murit în pace, acasă, înconjurată de familie, prieteni şi de cei patru copii: Levi, Layla, Grady şi Jude”, a scris artistul, în vârstă de 62 de ani,  pe Twitter.

Paul Young a cunoscut-o pe Stacey la filmarea videoclipului pentru cel de-al doilea single al său, în anul 1983 şi s-au căsătorit patru ani mai târziu.

paulllSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Hitul  ”Every Time You Go Away” l-a făcut celebru

Artistul a devenit celebru în întreaga lume cu hitul ”Every Time You Go Away”, de pe al doilea album al lui , ”The Secret Of Association”, care i-a confirmat statutul de star internațional. Hitul ”Every Time You Go Away” a devenit nr. 1 în SUA în vara lui 1985. În 1987 a înregistrat al treilea album — ”Between Two Fires” și l-a întâlnit pe cântărețul italian Zucchero, cu care s-a împrietenit, ulterior devenind colaboratori.

Cariera sa a fost întreruptă periodic din cauza dificultăților cu vocea, probleme care i-au redus substanțial activitatea în perioada anilor ’90.

Citește și: