Un cântăreț celebru e acuzat de crimă și o recunoaște: ”Era genul de situație ori eu, ori el. Orice animal ar fi procedat la fel”

cantaret celebru acuzat de crima

Un artist argentinian, Cristian „Pity” Álvarez, celebru în țara sa și nu numai, a fost acuzat oficial de crimă. Totul s-a petrecut în Buenos Aires, săptămâna trecută.

Potrivit celui care se ocupă de caz, solistul trupelor Viejas Locas și Intoxicados a împușcat un bărbat de patru ori, acesta decedând imediat. Victima, Cristian Diaz, era o cunoștință de-a artistului.

Legitimă apărare?

Álvarez își recunoaște faptele, dar spune că a fost în legitimă apărare. 'L-am omorât pentru că era ori eu, ori el. Orice animal ar fi făcut la fel', susține el.

Imediat după ce l-a împușcat pe Diaz, Alvarez a scăpat de armă, aceasta fiind ulterior găsită într-o canalizare. Cuprins de resentimente, acesta s-a predat ulterior poliției, la distanță de câteva ore.

Avocatul său a explicat că Alvarez are probleme cu drogurile, însă judecătorul este de părere că muzicianul știa ce face atunci când a comis crima.

Vezi și Asasinatul lui Ioan Luchian Mihalea, poate cea mai oribilă crimă de după Revoluție. De fapt de ce a fost ucis cu bestialitate Oanță?

Citește și: