Așa stând lucrurile, în urmă cu ceva vreme a pariat împreună cu prietenii lui că poate câștiga un concurs de frumusețe pentru femei din țara sa natală, Kazahstan. Și s-a apucat de treabă. A chemat un fotograf, un hairstylist și un makeup artist și a creat-o pe Arina Aliyeva. Cum Ilay face parte din lumea modei încă de la 17 ani, a poza nu a fost o problemă pentru el.

Arina AliyevaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Iar ce a ieșit a vrăjit publicul. 2.000 de oameni au votat-o pe Arina, așa că personajul creat de puștiul de 22 de ani a câștigat concursul de frumusețe. Numai că, după victorie, a ieșit la iveală și adevărul, spus chiar de către cel în cauză, așa că titlul s-a dus la următoarea clasată, femeie din naștere.

Ilay a explicat și de ce a ales să facă tuturor această farsă: ”Multe fete cred că imaginea e totul și că e greu să fii frumoasă. Dar eu m-am contrazis cu prietenii, spunându-le că până și un bărbat poate trece ca fiind o femeie frumoasă”. Și iată că a avut dreptate. Atâta vreme cât există machiaj și specialiști în frumusețe, ar trebui să te întrebi de două ori dacă imaginea din fotografie e cea reală.

Foto: Instagram

Citește și: