Anunțul a fost făcut pe pagina oficială a trupei „Fly Project”. „Fly Family s-a mărit astăzi cu un băieţel. Dan este de 2x tătic! Felicitări, Dan & Raluca!!!”, scrie în postarea făcută pe rețeaua de socializare, alături de o imagine cu familia artistului.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Dan și Raluca au o relație de opt ani

Dan și Raluca au reușit să facă din timp toate pregătirile, precizând că au reușit deja să aranjeze camera bebelușui. Ei mai au împreună o fetiță, iar soția artistului a povestit că sarcina a decurs fără probleme și a luat în sarcină doar 14 kilograme.

Colegul lui Tudor Ionescu trăieşte de aproape opt ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Raluca, soţia sa. Cei doi şi-au oficializat relaţia în luna mai a anului 2014, iar de doi ani sunt părinţii unei minunate fetiţe care a primit numele Nicole, iar acum și-au mărit familia și cu un băiețel.

„Numele o să fie Andrei. Când ai cu cine, faci şi al doilea copil. Îmi pot pune baza în soţul meu. Vreau să nasc natural şi sper ca Dan să îmi fie alături”, a declarat  Raluca înainte să nască.

 

Citește și: