Și asta, pentru că artistul a  apărut la un concert pe care l-a susținut zilele trecute,  în Londra,  purtând o verighetă pe inelarul de la mâna stângă.

Starul pop, în vârstă de 26 de ani, și iubita lui, Cherry Seaborn (25 de ani), sunt prieteni încă din copilărie. Cei doi au crescut împreună în micul orășel Framlingham, Suffolk,  și au fost și colegi la liceu, dar între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de iubire în urmă cu trei ani.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Jojo, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru soțul ei, Paul Ipate! Ce eveniment important a avut loc în viața lor

S-au logodit înainte de Anul Nou

„M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt încântate, de asemenea”, a scris el pe contul său de Instagram.

Ed și Cherry s-au făcut amândoi remarcați în liceu pentru calitățile lor. Artistul a fost mereu talentat la muzică și cânta spectaculos, în timp ce Cherry excela pe terenul de hockey. Mai mult, Cherry  este un star în hochei și a ajutat echipa de tineret a Angliei să obțină o medalie de bronz la Campionatele Europene din 2012.

Citește și: