Un actor celebru, iubit și de români, acuzat de viol. A jucat într-un serial de succes pentru adolescenți

Un actor celebru, iubit și de români, acuzat de viol. A jucat într-un serial de succes pentru adolescenți

Ed Westwick, celebrul actor din serialul de succes „Gossip Girl' este anchetat de Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD) în urma unei acuzaţii de viol. Acuzațiile au fost făcute de o actriță, pe nume Kristina Cohen.

 

Actrița a depus o plângere împotriva lui Ed pentru agresiune sexuală, potrivit revistei americane People.  Kristina Cohen susţine că incidentul a avut loc, în urmă cu trei ani,  la locuinţa actorului din Hollywood Hills. Ea spune că a primit o invitaţie de la producătorul Kaine Harling, cu care a avut o relaţie de scurtă durată în anul 2013. Întâlnirea a luat o altă întorsătură, după ce Ed ar fi sugerat că ar trebui să întreţină toţi relaţii sexuale. Deşi a vrut să plece, Cohen susţine că a fost îndemnată de Harling să rămână încă 20 de minute, iar Westwick a sugerat ca ea să doarmă în dormitorul pentru oaspeţi. Cohen susţine că atunci când s-a trezit, Westwick o viola.

Citește și: Anunțul mult așteptat făcut de Kate Middleton, la două luni după ce a dezvăluit că este însărcinată a treia oară

Ed Westwick neagă acuzațiile

Actrița a adăugat că i-a spus prietenului ei Blaise Godbe Lipman, despre viol şi a vorbit cu Harling, care a învinuit-o pentru incident. Harling i-ar fi spus că nu poate vorbi despre viol, pentru că Ed Westwick ar 'trimite oameni după ea, ar distruge-o' şi că dacă nu înţelege, îşi poate lua gândul de la o carieră în actorie.

„Suspectul și-a forțat victima să întrețină relații sexuale cu el în reședința lui…în urmă cu trei ani', se arată în acuzație.

Cu toate acestea, actorul, în vârstă de 30 de ani, care a fost coleg de platou cu românul Sebastian Stan în „Gossip Girl',  a negat acuzațiile și a precizat că nici măcar nu o cunoaște pe această femeie. „Nu o cunosc pe această femeie. Nu am hărţuit sexual nicio femeie, niciodată. Şi cu siguranţă nu am violat niciodată', a mărturisit Ed pe Instagram.

Citește și: