Actrița a depus o plângere împotriva lui Ed pentru agresiune sexuală, potrivit revistei americane People.  Kristina Cohen susţine că incidentul a avut loc, în urmă cu trei ani,  la locuinţa actorului din Hollywood Hills. Ea spune că a primit o invitaţie de la producătorul Kaine Harling, cu care a avut o relaţie de scurtă durată în anul 2013. Întâlnirea a luat o altă întorsătură, după ce Ed ar fi sugerat că ar trebui să întreţină toţi relaţii sexuale. Deşi a vrut să plece, Cohen susţine că a fost îndemnată de Harling să rămână încă 20 de minute, iar Westwick a sugerat ca ea să doarmă în dormitorul pentru oaspeţi. Cohen susţine că atunci când s-a trezit, Westwick o viola.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Anunțul mult așteptat făcut de Kate Middleton, la două luni după ce a dezvăluit că este însărcinată a treia oară

Ed Westwick neagă acuzațiile

Actrița a adăugat că i-a spus prietenului ei Blaise Godbe Lipman, despre viol şi a vorbit cu Harling, care a învinuit-o pentru incident. Harling i-ar fi spus că nu poate vorbi despre viol, pentru că Ed Westwick ar ”trimite oameni după ea, ar distruge-o” şi că dacă nu înţelege, îşi poate lua gândul de la o carieră în actorie.

„Suspectul și-a forțat victima să întrețină relații sexuale cu el în reședința lui…în urmă cu trei ani”, se arată în acuzație.

Cu toate acestea, actorul, în vârstă de 30 de ani, care a fost coleg de platou cu românul Sebastian Stan în „Gossip Girl”,  a negat acuzațiile și a precizat că nici măcar nu o cunoaște pe această femeie. „Nu o cunosc pe această femeie. Nu am hărţuit sexual nicio femeie, niciodată. Şi cu siguranţă nu am violat niciodată”, a mărturisit Ed pe Instagram.

Citește și: