Actorul, tată a trei copii – India, de 6 ani, și gemenii Tristan și Sasha, de 4 ani -, alături de soția sa, Elsa Pataky, nu-și dorește ca aceștia să se simtă privilegiați, venind dintr-o familie bogată.

”Mi se pare obscen de mare (averea – n. red.). Îmi amintesc cum economiseam pentru o placă de surf când eram mic. Costa 600 de dolari și am economisit timp de un an întreg, cu ajutorul tatălui meu.

După ce am cumpărat-o, nici măcar nu voiam să o folosesc, de teamă să nu o stric. M-a învățat multe lecții despre apreciere și a munci mult pentru ceva”, a povestit actorul.

”Noi am crescut fără bani”

”Când mă gândesc la copiii mei, nu vreau să le răpesc această bucurie. Elsa și cu mine vorbim mult despre cum să le imprimăm această apreciere și respect pentru lucruri. Nu vreau să se simtă ca și cum ar fi privilegiați în niciun fel. Faptul că noi avem bani și că părinții lor sunt faimoși, că sunt speciali în vreun fel, asta mă sperie, pentru că noi am crescut fără bani”, a mai spus vedeta, care are o avere estimată la 71 de milioane de dolari.

Într-adevăr, Chris, care este originar din Australia, a venit în Los Angeles în urmă cu 11 ani fără bani, doar cu visul de a deveni cineva la Hollywood.

Nu doar Chris a reușit la Hollywood, ci și fratele său, Liam, care a încheiat recent o relație cu Miley Cyrus.

Foto: Hepta

Citește și: