”Umbre de ieri” de Sandra Brown, când trecutul nu-ți dă pace

”Umbre de ieri” de Sandra Brown

'Umbre de ieri' de Sandra Brown este o carte pasionantă pe care o poți citi la plajă în acest sfârșit frumos de vară. Dacă nu mai ești în vacanță, te poate face să evadezi în lumea poveștilor romantice.

Leigh este teribil de singură. Nu doar că a rămas văduvă mult prea curând, dar conduce singură pe o autostradă din Texas când își dă seama că primul ei copil se va naște în curând. Este îngrozită de ce i s-ar putea întâmpla și nu știe ce să facă.

'Umbre de ieri' de Sandra Brown, întâlnire salvatoare

În acele momente grele pentru Leigh, un străin oprește o camionetă lângă ea și o întreabă dacă o poate ajuta. Astfel, în viața ei intră chipeșul Chad. Oare va reuși el să umple golul lăsat de dispariția tragică a soțului ei, ucis într-o misiune periculoasă? Este clar că bărbatul are secretele lui și puterea să-i frângă inima pentru a doua oară.

Chad are o meserie care îl expune permanent, iar trecutul lui ascunde multe mistere. Este hotărât să o facă pe Leigh să se îndrăgostească de el, iar el o iubește nebunește. Și el are răni neînchise din trecut. Totuși, dragostea lui nu o poate proteja de cel mai crunt coșmar al ei – acela de a-l pierde din nou pe bărbatul iubit. Umbre de ieri de Sandra Brown este o carte pe care nu vei dori să o lași din mână.

'Umbre de ieri' de Sandra Brown apare vineri, 16 august, doar în colecția Cărți Romantice a revistei Libertatea pentru femei. 'Umbre de ieri' de Sandra Brown va fi disponibilă la toate punctele de difuzare a presei la prețul special de doar 9,99 lei.

Citește și: