Cum arată în prezent gemenii lui Jennifer Lopez. Familiile celor doi s-au reunit și au gătit împreună

gemenii lui Jennifer Lopez

Formează un cuplu de ceva vreme, se iubesc mult, s-au logodit, dar logistica nu e tocmai simplă în cazul cântăreței Jennifer Lopez și a fostului sportiv Alex Rodriguez.

Ca să se poată căsători și să fie armonie în casă, e esențial și ca copiii celor doi să se împace bine, să se împrietenească. Asta încearcă cei doi în prezent, implicându-i în cât mai multe activități comune.

Cum joi a fost Ziua Recunoștinței, pe care americanii o celebrează în familie, în jurul mesei, Jennifer, Alex și copiii celor doi s-au reunit în bucătărie, punându-se pe gătit. Cântăreața a postat mai multe instantanee din procesul de pregătire a mesei, unde fiecare s-a implicat cum a putut.

Pot fi văzuți gemenii ei, de 11 ani, Max și Emme, dar și fetele sportivului, Natasha, de 15 ani, și Ella, de 11 ani. Atât Jennifer, cât și Alex, au mai fost căsătoriți.

Chiar dacă sunt celebri, formează o familie normașă. Iar dacă nu ai fi crezut că Jennifer Lopez petrece timp și îbn bucătărie, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Cântăreața, extrem de sexy pe scenă, poartă chiar și un șorț de bucătărie și are părul strâns, regulamentar, în coadă.

Vezi și Cazul real care i-a emoționat până la lacrimi pe Jennifer Lopez și pe iubitul ei. 'Ne-a făcut să plângem, atât pe mine, cât și pe Alex'

Citește și: