Ultima ei dorință a fost să fie domnișoară de onoare la nunta părinților și i-au îndeplinit visul

 Ultima ei dorință a fost să fie domnișoară de onoare la nunta părinților și i-au îndeplinit visul

Paige are doar patru ani și cea mai tristă poveste de viață.  În urmă cu opt săptămâni, a început să aibă dureri cumplite de cap, care o făceau să izbucnească în lacrimi. Părinții au dus-o de urgență la medic și au primit cea mai cutremurătoare veste: micuța a fost diagnosticată cu cancer.

 

Jacob Skarratts și Tania Miller plănuiau ca anul următor să-și unească destinele și să organizeze o nuntă mare, spre fericirea fetițelor lor, care își doreau să fie domnișoare de onoare, în special Paige. Însă, planurile lor au fost date peste cap.

Doctorii au descoperit că Paige avea o tumoare de mărimea unei lămâi la creier și au scos- o printr-o intervenție chirurgicală. Însă, au fost șocați când au descoperit săptămâna trecută că aceasta a crescut la loc, iar de data aceasta au primit o veste și mai tristă, pe care nici un părinte nu ar trebui să o audă: micuța mai are de trăit maxim două săptămâni.

 

Citește și: Are 60 de ani, dar nu arată! Ce ținută, ce privire, ce apariție îndrăzneață! Melanie Griffith a descoperit elixirul tinereții. A atras toate privirile la un eveniment

Medicii i-au descoperit o tumoare la creier

Astfel, visul micuței de a fi domnișoară de onoare la nunta părinților ei a fost spulberat și părea imposibil. După ce au aflat tragicul diagnostic, Tania și Jacob și-au șters lacrimile și au decis să-i îndeplinească dorința, la îndemânul mătușii lui Paige, Innez Stonnell. În doar 24 de ore, ei au organizat o nuntă la spitalul din Brisbane, unde era internată fiica lor și  au avut parte de câteva minute magice după coșmarul prin care trec de câteva săptămâni, deși nu au reușit să-și ascundă lacrimile. „Vom prețui mereu aceste momente”, a spus mama.  Evenimentul a fost surprins de un fotograf local, pe nume Kylie Marcic, iar imaginile s-au viralizat pe internet.

Paige a fost o fetiță de patru ani veselă și sănătoasă, până în urmă cu două luni când a început să se plângă de cumplitele dureri de cap. „Începea să țipe de dureri în timp ce se juca. Acum știm că durerile erau provocate de o tumoare”, a declarat mătușa Innez pentru Daily mail Australia. Micuța încă luptă să rămână în viață, iar părinții ei încă speră să aibă loc o minune, care să le salveze fetița. Mătușa micuței a deschis o pagina pe GoFundMe, pentru a strânge bani ca să acopere cheltuielile de spital ale fetiței. Paige a fost ieri din nou operată.

Citește și:

Loading...