“Am filmat ediția în care Stela Popescu a fost guest star  cu câteva zile înaintea dispariției ei. Adică e ultima apariție a doamnei Stela Popescu într-un program de televiziune. Ca o premoniție, mi-a povestit despre prima ei apariție la televiziune, despre cum Octavian Paler, pe atunci director la TVR, i-a propus să prezinte Cerbul de Aur. De aceea, joi e o ediție de colecție, mult mai mult decât un show tv”, spune Dan Negru, prezentatorul show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”.

Ultimele imagini cu Stela Popescu, într-o emisiune de divertismentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Stela Popescu a fost găsită fără suflare în locuința ei din Capitală

Mare actriță  Stela Popescu a murit  la vârstă de 81 de ani pe 22 noiembrie. A fost găsită moartă în locuința ei din Capitală, iar informația a șocat pe toată lumea.  Aceasta continua să urce pe scenă și mergea și la evenimente. Ultimul spectacol l-a avut pe 11 noiembrie, cu doar câteva zile înainte de dispariția ei fulgerătoare.

Vecinii au sunat la Urgenţe pentru că actriţă nu răspundea la uşă. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale SMURD, dar nu s-au făcut manevre de resuscitare, pentru că aceasta nu mai avea semne vitale. Stela Popescu era decedata în momentul în care ajutoarele au ajuns la locuinţa.

Citește și: