Uite cine va fi următorul James Bond! Îl va înlocui pe Daniel Craig

urmatorul James Bond

Seria filmelor James Bond în care Daniel Craig îl interpretează pe agentul 007 ia sfârșit. După ce, în ultima perioadă, a tot fost vehiculat numele lui Idris Elba, un actor de culoare, pentru rolul principal al filmelor cu spioni, iată că, în realitate, rolul va ajunge la altcineva.

Richard Madden pare să fie alegerea producătorilor, un actor cunoscut în regat din serialul 'The Bvodyguard', dar mai puțin în restul lumii. Însă dacă se va dovedi că, în final, el va fi cel ales, va fi puntea de lansare multașteptată, pentru că din acel moment va deveni o celebritate de primă mână, recunoscută la nivel mondial, iar onorariile sale vor crește precum Făt-Frumos peste noapte.

Ultimul cuvânt în alegerea actorului principal din această serie îl are Barbara Broccoli, producător executriv la Eon Productions. Sursele spun că actorul e în capul listei ei și că e deja convinsă că ar fi cel mai potrivit în această postură.

Acestea mai spun că 'foatre curând' aceasta urmează să îi facă actorului propunerea, mai cu seamă că este impresionată de felul cum își face treaba în 'The Bodyguard'.

În cărți s-au mai aflat, pe lângă Idris Elba, și Tom Hiddleston and Tom Hardy. În ceea ce-l privește pe Idris Elba, se pare însă că lumea nu e pregătită pentru un agent 007 de culoare.

Foto: Hepta

Vezi și Unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului recunoaște: 'Eram un alcoolic notoriu'. Iată ce l-a salvat

Citește și: