În cea mai recentă ediție a revistei, Tyra Banks a pozat chiar pentru copertă. Prima oară poza pentru aceasta în 1997, când era la apogeul carierei, ea fiind și primul model de culoare care apărea singur pe coperta revistei.

Tyra Banks, in 1997

Cu un an înainte, pozase tot pentru coperta aceleiași reviste, dar împreună cu un alt model.

La 23 de ani distanță și cu peste 11 kilograme în plus, Tyra Banks arată încă excelent în costumul de baie galben și minuscul.

Ședința foto a avut loc în Bahamas, aceasta fiind fundalul perfect al reîntoarcerii, fie și pentru o apariție într-o revistă, pentru Tyra Banks.

În cei 23 de ani, multe s-au schimbat pentru Tyra. A devenit mamă, a devenit o adevărată vedetă de televiziune, om de afaceri și un activist cu influență.

Într-o vreme, își pierduse trupul de model, dar a reușit să dea jos aproape 15 kilograme, fără a se transforma într-o femeie silfidă. ”Încă am posterior, încă am bust”, afirma ea.

Tyra e mulțumită pentru felul în care arată acum, afirmând că în sfârșit modelele se pot simți bine în pielea lor, indiferent de câte kilograme au, și că așa e ideal să stea lucrurile. La fel ca multe alte modele, Tyra e împotriva ”măsurii zero”, tipul de siluetă pentru care modelele fac pur și simplu foamea.

Vezi și La 61 de ani, Sharon Stone a pozat nud! Arată incredibil de bine!

Citește și: