„Mă trezesc dimineața. Mă scol, mă spăl pe dinți și mă întâlnescu cu o artistă. M-a văzut, a rămas mută. Nu vă va zice nimic”, spune Tudor Chirilă, în înregistrarea video, apoi a pupat-o pe gură pe Loredana Groza. „Speechless/Fără cuvinte”, a pus artista la descrierea filmulețului postat pe Instagram, în care se sărută cu Chirilă.

 

View this post on Instagram

 

Speechless:))??~Loredana #enjoythemoment #beautiful #day #sun #fun #happy #goodmood #goodvibes #love #loredana #loredanagroza

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

„Vă pup și vă iubesc! Lori, ar fi excelent dacă te întorci la Vocea. Fără tine nu este aceeași emoție”, „Lori, se simte lipsa ta la” Vocea. Te pup!” , „Sunteți extraordinari! LORI, ești o artistă super talentată… te-am văzut la Cerb și ai făcut un spectacol ”, „Te vreau înapoi la Vocea, ești deosebită!”, Doi frumoși! Vă pup!” „Revino la Vocea României! Fără tine show-ul nu are farmec”, au comentat fanii la videoclipul cu pricina.

Loredana Groza și Adrian Despot au părăsit emisiunea „Vocea României”. După șapte sezoane celebra artistă a fost înlocuită de Irina Rimes, iar în locul lui Despot, care a fost jurat doar un sezon,  a venit Andra.

Citește și: