Tudor Chirilă, filmat în timp ce se sărută cu o vedetă Pro TV: „Fără cuvinte”

Tudor Chirilă, filmat în timp ce se sărută cu o vedetă Pro TV: „Fără cuvinte”

Tudor Chirilă a legat prietenii foarte frumoase Vocea României de când a ocupat fotoliul de antrenor, atât cu Smiley, cât și cu Loredana Groza. Deși celebra artistă a fost părăsit emisiunea, cei doi se bucură foarte tare când se întâlnesc, și chiar s-au filmat sărutându-se pe buze, spre uimirea fanilor.

 

„Mă trezesc dimineața. Mă scol, mă spăl pe dinți și mă întâlnescu cu o artistă. M-a văzut, a rămas mută. Nu vă va zice nimic', spune Tudor Chirilă, în înregistrarea video, apoi a pupat-o pe gură pe Loredana Groza. „Speechless/Fără cuvinte', a pus artista la descrierea filmulețului postat pe Instagram, în care se sărută cu Chirilă.

 

View this post on Instagram

 

Speechless:))??~Loredana #enjoythemoment #beautiful #day #sun #fun #happy #goodmood #goodvibes #love #loredana #loredanagroza

A post shared by Loredana (@loredanagroza) on

„Vă pup și vă iubesc! Lori, ar fi excelent dacă te întorci la Vocea. Fără tine nu este aceeași emoție', „Lori, se simte lipsa ta la” Vocea. Te pup!' , „Sunteți extraordinari! LORI, ești o artistă super talentată… te-am văzut la Cerb și ai făcut un spectacol ', „Te vreau înapoi la Vocea, ești deosebită!', Doi frumoși! Vă pup!' „Revino la Vocea României! Fără tine show-ul nu are farmec', au comentat fanii la videoclipul cu pricina.

Loredana Groza și Adrian Despot au părăsit emisiunea „Vocea României'. După șapte sezoane celebra artistă a fost înlocuită de Irina Rimes, iar în locul lui Despot, care a fost jurat doar un sezon,  a venit Andra.

Citește și: