Tu ce preferi, cărți clasice sau audiobook-uri?

Tu ce preferi, cărți clasice sau audiobook-uri?

Un studiu online realizat de Editura ACT și Politon pe baza comportamentului de consum si achizitie a 362.935 de cititori, arată că produsele editoriale in format e-Book si audiobook câștigă teren în fața cărților tipărite. Pe parcursul acestui an, unul din doi clienți ai editurii achiziționând produse ebook sau audiobook CD sau MP3.

Conform studiului, în anul 2017, cititorii și-au manifestat interes în special pentru domeniul dezvoltării personale – 50% din totalul achizițiilor de carte, urmat de segmentul de business – 30%. Domeniul spiritualitate și meditație a însumat 18% din totalul vânzărilor, iar literatura clasică 2%.

Editura este fondată în 2014 și are în portofoliu peste 200 de titluri din domenii precum business, dezvoltare personală, spiritualitate și literatură, publicate în format print, audio și e-Book.

Editura Act și Politon va participa în perioada 22-26 Noiembrie la Târgul  Internațional de carte Gaudeamus cu peste 200 de produse editoriale, în format print și audiobook CD.

CONCURS

Intră aici, pe pagina de Facebook Libertatea pentru femei, răspunde la această postare printr-un comentariu la întrebarea: „Care este cartea ta preferată?” și poți câștiga unul dintre cele 5 premii a câte două titluri la alegere din lista @Editura ACT și Politon.

Iată aici lista cu titluri:

Cum intri în posesia premiului?

Câștigătorii pot intra în posesia premiului la Târgul Gaudeamus, până duminică 26 Noiembrie – la Standul Editurii ACT și Politon, sau prin curier. Norocoștii vor fi contactați pe Facebook pentru a comunica adresa de livrare. Câștigătorii vor fi anunțați pe 22 noiembrie.