Trupa Ricchi e Poveri s-a reunit la Festivalul de la Sanremo. Cum arată acum. Îi mai recunoști?

Trupa Ricchi e Poveri s-a reunit la Festivalul de la Sanremo. Cum arată acum. Îi mai recunoști?

Trupa Ricchi e Poveri s-a reunit la Festivalul de la Sanremo la 53 de ani de la lansare. Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu şi Marina Occhiena au făcut senzație pe scena Teatrului Ariston, unde este organizat în fiecare an celebrul festival italian de muzică.

Toată lumea le-a fredonat hiturile precum  „Sará perché ti amo' sau „Se m’innamoro' .  Deși Marina a părăsit trupa în 1981, iar Francoo Gatti în 2016, Angelo Sotgiu și Angela Brambati au continuat să ducă mai departe numele celebrei trupe, una dintre cele mai iubite din lume în anii 80.  Cu toate acestea, s-au reunit în formulă completă pe scena celebrului festival de muzică de la Sanremo, spre bucuria fanilor.

Trupa  Ricchi e Poveri a fost fondată în Italia în  1967 din care făceau parte Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu şi Marina Occhiena. Între timp, fomula a suferit schimbări de componență: Marina a plecat în 1981, iar Franco Gatti a părăsit şi trupa în 2016. Deși au trecut 53 de la lansare, membrii trupei Ricchi e Poveri par neschimbați, doar trecerea timpului și-a lăsat dscret amprenta pe chipurile lor.

Ei au participat în 1981 la Festivalul din Sanremo cu piesa „Sará perché ti amo' ,  care i-a făcut faimoși hitul fiind preluat în Belgia, Franța, Austria, Germania și Spania. Melodia a bătut recordul de cel mai vândut single al anului, la acea vreme, cu peste 7 milioane de exemplare. 1985 a fost anul consacrării definitive, trupa câştigând prestigiosul şi selectivul festival din Sanremo cu piesa „Se m’innamoro'.

Membrii formaţiei Ricchi e Poveri se pot lăuda cu o erformanță uluitoare în aproape șase decenii de activitate. Ei au lansat 17 albume de studio, 15 compilaţii şi au vândut peste 20 de milioane de discuri.