După 45 de ani de carieră, o celebră trupă își anunță retragerea. Fără ea, scena muzicală va fi mai puțin amuzantă

Kiss se retrage

O trupă cunoscută și îndrăgită de multe generații, Kiss, își anunță retragerea. Rockerii mereu pictați pe față și cu limbile întotdeauna pe afară au anunțat că vor mai face un turneu și-și pun ghetele și instrumentele în cui.

De altfel, turneul are un nume simbolic – 'End of the Road World Tour' (Turneul Sfârșitul drumului). Concertele și datele la care acestea vor avea loc nu au fost încă anunțate. Membrii trupei spun însă că show-urile vor fi 'cele mai explozive, cele mai mari' pe care le-au făcut vreodată.

'Va fi ultimul nostru turneu', au declarat membrii trupei Kiss miercuri, în timpul unei emisiuni de mare audiență difuzată de postul NBC.

'Va fi celebrarea supremă pentru cei care ne știu și ultima șansă să ne vadă pentru cei care nu ne-au văzut', se mai arată într-o postare pe site-ul trupei.

Trupa Kiss, cea care va rămâne în memoria tuturor cu hituri precum 'I was made for loving you' este formată din Gene Simmons, Paul Stanley, Tommy Thayer și Eric Singer și a fost înființată în New York, SUA, în 1973. Este una dintre trupele cu cele mai mari vânzări din istorie, având la activ peste 100 de milioane de albume vândute.

Foto: Hepta

Vezi și Robert Redford se retrage din actorie, după o carieră de 60 de ani. Care va fi ultimul său rol

Citește și: