Bune la mașina de spălat

Nici nu te-ai fi gândit ce utile sunt mingile de tenis când speli rufele. Adaugă 2 sau 3 mingi curate în cuva mașinii, dacă speli perdele, pilote sau perne. Mingile vor face umplutura pernelor și a pilotelor mai pufoasă și vor împiedica perdelele să se răsucească și să se încurce. La programul de stors, mingile vor ajuta la eliminarea excesului de apă din mașina de spălat.

Masează tălpile sau mijlocul

Pune două mingi pe podea și treci ușor cu tălpile pe deasupra lor. Datorită cauciucului elastic, mingile de tenis sunt excelente pentru masajul picioarelor. Dacă ai purtat tocuri toată ziua, un astfel de masaj rapid te ajută să uiți de durere. De asemenea, poți folosi o minge de tenis și pentru masajul spatelui, în zona mijlocului, unde apar cel mai adesea durerile.

Ascunzători ingenioase

Taie cu un briceag foarte ascuțit o fantă subțire într-o minge de tenis veche și ascunde în ea bani, bijuterii sau obiecte mici pe care nu vrei să le găsească nimeni.

Jucării pentru animale

mingii de tenis 1

foto: Photo credit: SamuraiGhost / Foter / CC BY-SA

Ai un câine sau o pisică? Păstrează mingile de tenis vechi pentru ei, să vă jucați împreună. Câinii, în mod deosebit, sunt mari amatori de mingi, să alerge după ele și să le prindă, când ieșiți la iarbă verde.

Pentru scaunele de pe terasă

Montează câte o minge de tenis găurită la fiecare picior al scaunelor de metal, să nu mai zgârie parchetul sau să nu mai scoată sunete ascuțite când le muți locul. Sunt potrivite pentru scaunele sau băncile din metal pe care le păstrezi în grădină sau pe terasă.

Păpuși pentru fetițe

Vopsește mingile cu farduri, fă-le ochi și gură, decorează-le după imaginație cu fustițe din dantelă și vei obține păpuși haioase pentru fetița ta.

Contra curentului

Strânge mai multe mingi de tenis uzate și pune-le într-un fular tubular. Iarna, poți pune fularul umplut cu mingi între geamuri sau la pragul ușilor, să nu mai treacă aerul rece de afară.

sursa foto: Foter.com

Iată și cum alegi cea mai bună rachetă de tenis