5 trucuri ca să arăți mai tânără. Așa îi vei uimi pe toți cu frumusețea ta!

5 trucuri ca să arăți mai tânără. Așa îi vei uimi pe toți cu frumusețea ta!

Vrem, nu vrem, tinerețea este foarte prețuită în ziua de azi. De aceea, odată cu trecerea timpului, orice femeie vrea să arate mai tânără. Află ce să faci ca să arăți mai tânără de la medici și specialiști în beauty.

Trucuri ca să arăți mai tânără: Răsfață-te din când în când

Ori de câte ori ai ocazia, încearcă să faci lucruri care te scot din cotidian și te fac să te simți bine și relaxată. Pleacă într-un city break, organizează o petrecere cu prietenele tale, vizionează un film la cinema. Poți încerca și o 'escapadă senzorială'. Exfoliază-ți pielea și, apoi, fă-ți un masaj relaxant cu o combinație de uleiuri esențiale de lavandă, busuioc și trandafiri. Poți să le amesteci cu ulei din nucă de cocos. Vei avea parte de o exfoliere delicată, combinată cu un masaj relaxant și detoxifiant.

Trucuri ca să arăți mai tânără: Meditează sau roagă-te

O stare generală bună și un aspect exterior excepțional vin, în primul rând, din interior. O minte limpede și un echilibru interior permanent reprezintă punctul de plecare către o piele radiantă și un chip luminos. Citește și află părerea unui reputat savant care a descoperit că rugăciunea ne ajută să fim mai sănătoși.

Trucuri ca să arăți mai tânără: Ai grijă de părul tău

Un păr neîngrijit și lipsit de strălucire nu numai că va arăta dizgrațios, dar îți va adăuga și câțiva ani în plus. Ai grijă de el, hidratează-l mereu și păstrează-l cât mai sănătos. De asemenea, pentru persoanele de peste 40 de ani se recomandă o nuanță a părului mai deschisă care să le lumineze tenul. Există și tratamente împotriva căderii părului, pe care le poți face acasă. 

Citește și: 6 trucuri de frumusețe ca să eviți îmbătrânirea tenului

Trucuri ca să arăți mai tânără: Adaptează make-up-ul

La această vârstă scopul principal al make-up-ului este de a lumina fața, acoperind ridurile și celelalte imperfecțiuni, accentuându-ți trăsăturile. Un strat generos de mascara îți va scoate ochii în evidență, oferindu-ți o privire pătrunzătoare. Ai grijă că pe multe femei machiajul le îmbătrânește. Evită aceste greșeli!

Totuși, ține minte că fiecare vârstă are farmecul ei. De aceea, ar trebui să ne bucurăm de fiecare în parte într-un mod unic.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com