Ingrediente:

● 8 felii cașcaval

● 8 felii șuncă de curcan

● un albuș

● ulei pentru prăjit

Pentru clătite:

● 3 ouă

● 500 ml lapte

● 250 g făină

● 1,5 linguri ulei

● 100 ml bere

Preparare: 1. Toate ingredientele pentru clătite se amestecă bine.

2. Se lasă aluatul să se odihnească o oră.

3. Se coc 8 clătite și, după ce s-au răcit, se așază pe fiecare câte o felie de cașcaval și una de șuncă.

4. Se împachetează, se lipesc marginile cu albuș bătut și se rumenesc în tigaie.

Așa faci mai ușor clătite

Pentru a coace mai ușor clătitele, aluatul se pune într-o sticlă de plastic. Se vor turna mult mai ușor în tigaie. Sticla trebuie agitată înainte de a turna aluatul în tigaie.

Cum faci clatite. Trucuri ca să-ți iasă cele mai pufoase clătite