Nu-i așa că este complicat să prinzi brățările scurte de tip lănțișor, mai ales dacă nu ești prea îndemânatică! Iar dacă vrei să prinzi brățările la ambele mâini, este și mai dificil. Dar există un truc simplu, pe care îl poți vedea în clipul nostru de mai jos.

Nu de puține ori pierzi timp dimineața să prinzi brățările preferate la mâini, dacă nu este cineva acasă să te ajute. Brățările de tip lănțișor, cu închizătoare de tip clește de rac sunt mai greu de prins, dacă sunt scurte și îți tot alunecă de pe mână.

Dacă îți place să porți multe brățări și mai ales dacă îți place să porți brățări pe ambele mâini, ești o femei cochetă, atentă cu imaginea ei, mereu la modă, dar cu un pas înaintea ei.

Cel puțin așa spun sociologii, care consideră că purtarea mai multor bijuterii, fie ele simple sau sofisticate, vorbește despre nevoia femeii de a fi frumoasă pentru ea însăși și apoi pentru ceilalți.

Ce truc funcționează ușor să prinzi brățările preferate pe mâini

Folosește o agrafă de hârtie, așa cum vezi în clipul nostru. Desfă agrafa pe lungime, petrece un capăt de ultima za a brățării, iar celălalt capăt ține-l bine între degete.

Sucește brățara după încheietura mâinii și prinde închizătoarea, așa cum vezi în clipul de mai sus.

Trucul funcționează ușor cu ambele mâini, fie că ești mai puțin îndemânatică sau că ești stângace. Cu acest truc, nu mai pierzi timp dimineața să îți pui brățările și nici nu mai ai nevoie de altcineva să te ajute.