Trei piese șic de iarnă

Sursa foto: https://www.flickr.com/photos/homair-s-lair/14392901376/in/photolist-pZSbFQ-qdtdkq-nVRo91-aRNZ36-pbq9P-4JZW37-qvsP9y-cXc8AY-5VLQb4-7qVR8h-pyKuhn-qXnM3o-qr9ae2-5HkyVn-8TVzkL-5FuDMz-4wSLkf-qF35gN-4KKoMq-7u4Mdn-bduYTV-iSzfHm-qGPycq-qtP2Bf-4JVFBi-7pNE1E-dNctEo-itgdes-gLtgRq-gLthL1-gLuhyK-58gwie-4eeJnF-7q3F9a-9afNZP-7snZtK-4QgkkD-dxtHou-5rKRo9-nQ2iAR-4eiKoy-aqanqZ-shsM1-q6LnAP-7wayat-vWdco-4eiJMN-7ncKzj-3B1P5M-5DsxSq

Rochia tricotată

N-ar trebui să îți lipsească în sezonul rece, pentru că e o piesă care se adaptează multor situații, păstrând totodată aerul feminin. Pentru ieșirile în oraș sau pentru timpul liber, alege rochia stil pulover, dreaptă sau chiar largă, pe care să o accesorizezi cu o curea în talie, cizme înalte, o eșarfă amplă și o geantă încăpătoare de zi. La serviciu, poți alege o rochie care urmărește linia corpului sau, dacă ai șolduri late, o rochie în A, dintr-un tricot mai delicat.

Cardiganul XXL

Dă un plus de stil ținutelor de sezon. Îl poți combina cu blugi strâmți sau evazați, cu rochii de orice fel, fuste drepte, plisate, cloș sau evazate și dă o notă inedită chiar și ținutelor de seară, prin alăturarea materialelor: mătase, voal sau șifon și lână. Dacă e foarte amplu, nu uita să îți marchezi talia, folosind o curea sau un cordon. E o piesă care nu se demodează și care poate fi folosită mai multe sezoane, chiar și pe post de jachetă.

 

Puloverul gros

E piesa de rezistență a iernii. Fă combinații diferite în fiecare zi: poartă-l cu fuste plisate, cloș sau drepte și crăpate într-o parte, cu o cămașă pe dedesubt, cu pantaloni drepți sau skinny și nu uita să îl pui în valoare cu accesorii de sezon – fulare sau gulere tricotate și ample. Nu uita să echilibrezi întotdeauna ținua și să alegi piese care îți avantajează silueta.

Loading...