Tratamente care te mențin tânăr

Tratamente care te mențin tânăr miere și plante

Societatea de azi pune din ce în ce mai mult preț pe tinerețe și – cui nu i-ar plăcea să rămână veșnic tânăr? De aceea, unii încearcă tot felul de tratamente care mai de care mai costisitoare sau riscante. Dar există un răspuns mai simplu.

Medicina tradițională indiană, ayurveda, se remarcă, în special, prin terapiile de purificare și întinerire', ne-a explicat dr. Cristina Răduță, medic specialist în medicină de familie, cu competențe în ayurveda, apifitoterapie și acupunctură.

Purificarea organismului te ajută să rămâi tânăr

Remediile rasayana sunt preparate apifitoterapeutice și minerale, la care se adaugă tehnici de detoxifiere. În general, este bine ca un om sănătos să înceapă un astfel de tratament de la vârsta de 30 sau 40 de ani. Dr. Răduță recomandă ca acesta să fie administrat zilnic, după o evaluare completă de către specialistul ayurveda. „O altă condiție pentru reușită este ca, înainte de începutul tratamentului, pacientul să-și purifice corpul și mintea prin tehnici de detoxifiere, respirație, meditație, relaxare și de control al emoțiilor', afirmă medicul.

 Sănătate pentru trup și suflet

„Rasayana, una dintre cele opt specialități clasice ayurveda, îți oferă șansa de a rămâne tânăr și plin de energie, activ până la vârste foarte înaintate. Rasayana oferă o gamă largă de remedii care contribuie din plin la echilibrarea organismului sub toate aspectele: fizic, mental, spiritual. Remediile rasayana luptă împotriva îmbătrânirii, stimulează memoria, forța fizică, accelerează procesele metabolice, au proprietăți imunostimulatoare, cresc energia sexuală, hrănesc sângele, limfa și diverse tipuri de țesuturi, cresc adaptabilitatea la stres și vitalitatea.'

 

Sursa foto: 123rf.com