Transformarea incredibilă a unei tinere care a devenit bărbat. Și-a pierdut familia și prietenii, dar a câștigat o viață nouă

Transformarea incredibilă a unei tinere care a devenit bărbat. Și-a pierdut familia și prietenii, dar a câștigat o viață nouă

Dacă treci pe stradă pe lângă Jaimie Wilson nu ai cum să nu remarci fizicul impresionant. Are un zâmbet seducător, niște ochi albaștri adânci și un corp lucrat cu atenție la sală. Sub nicio formă nu ai ghici că e transgender.

Jaimie s-a născut fată, dar în 2015 a luat decizia de a-și începe transformarea în băiat, decizie care l-a îndepărtat atât de familie, cât și de prieteni.

”La început mi-a fost teamă să apar ca transgender, pentru că nu dădusem niciun fel de semne până atunci, așa cum spun oamenii.

După doi ani de tratament cu testosteron, după operație și multă muncă la sală, Jaimi, în vârstă de 21 de ani, a început să se ivească. Corpul i s-a sculptat, devenind bărbatul chipeș din prezent, bărbatul care întotdeauna a simțit că este.

”Nu ești cine crede lumea că ești. Ești cine știi tu că ești!”

Deși procesul prin care a trecut e unul care nu poate lăsa pe nimeni indiferent, iar rezultatul remarcabil, oamenii din fosta sa viață l-au părăsit. Mai mult, dacă la început i s-a spus că e prea feminin pentru a deveni vreodată un bărbat în adevărata putere a cuvântului, acum e criticat că e prea masculin.

Lui Jaimie, însă, nu îi pasă: ”Nu ești cine crede lumea că ești. Ești cine știi tu că ești!”.

Jaimie, care e muzician, va putea fi văzut la Festivalul Sziget din Budapesta, în luna august a acestui an. Pe aceeași scenă vor urca nume mari, precum The Chainsmokers, P!nk sau Wiz Khalifa.

Foto: Instagram

Vezi și E femeie sau e bărbat? Ce a pus o revistă pentru adulți pe prima pagină

Citește și: