Deși și-a obișnuit fanii cu diverse coafuri, în care opta pentru părul scurt, aceasta și-a schimbat complet look-ul. Și-a lăsat părul lung și îl poartă prins într-o coadă, ceea ce îi schimbă complet înfățișarea. Deși anul acesta celebra cântăreață împlinește 50 de ani, ea arată foarte bine la vârsta ei, iar drept dovadă, cei doi concurenți din emisiune, Andrei şi Doru, nu au reușit să îi ghicească vârsta. Ei au crezut că Luminița nu are mai mult de  43 de ani.

Transformare uluitoare. Cum arată Luminița Anghel la aproape 50 de ani. O mai recunoști?SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: Știrea momentului în showbiz! Zvonurile s-au adeverit. A confirmat că divorțează

A moștenit-o pe mama ei

„Nimeni nu îmi dă vârsta pe care o am. De obicei, îmi dau între 39 și 42 de ani. Nici 45 nu-mi dădeau măcar”, a declarat Luminiță. Aceasta a precizat că acest lucru are de-a face cu gena, moștenind-o pe mama ei. „În tinerețe, mi-aduc aminte că eram cu mama la coafor și puneau pariu femeile de acolo pe vârsta ei. Întotdeauna, primea cu 10 ani mai puțin. Până la 70 de ani, niciodată nu au știut să-i estimeze vârsta corect”, a povestit artista, adăugând că este și o persoană pozitivă și generoasă.

Citește și: