Blestemul familiei Kennedy lovește din nou! Un alt membru a murit săptămâna aceasta, la numai 22 de ani

Saoirse Kennedy Hill a murit

Saoirse Kennedy Hill, nepoată a celebrului politician american Robert F. Kennedy, a murit la vârsta de 22 de ani, aparent din cauza unei supradoze de droguri.

Joi, în momentul în care angajaţii serviciilor de urgenţă au sosit la celebra reşedinţă a familiei Kennedy din Hyannis Port, nepoata lui Robert F. şi Ethel Kennedy făcuse deja infarct. A fost transportată la spital, însă medicii nu au reuşit să o resusciteze şi a fost declarată decedată.

Mai multe surse au vorbit despre o supradoză de droguri, dar nu a fost emis un comunicat oficial din partea familiei sau a poliţiei.

Decesul lui Saiorse, care suferea de depresie şi ar fi încercat, în trecut, să se sinucidă, este cel mai recent eveniment dintr-o lungă serie de tragedii care a marcat familia Kennedy.

Părinţii lui Saoirse sunt Courtney Kennedy – al cincilea copil, din 11, al lui Ethel şi Robert F. Kennedy – şi Paul Michael Hill.

Politicianul Robert F. Kennedy (1925 – 1968) a fost cel de-al 64-lea procuror general al SUA, din 1961 până în 1964, şi senator de New York, din ianuarie 1965 până la asasinarea sa, în iunie 1968. Ca şi fraţii săi, John şi Edward, a fost un membru de marcă al Partidului Democrat şi este considerat un simbol al liberalismului american modern.

Vezi și Demi Lovato rupe tăcerea după supradoza de heroină. Ce urmează după ce va fi externată

Citește și.