Tort rapid fără coacere

Tort rapid fără coacere

Ai chef de un tort dar îți lipsește cheful de copt blaturi în cuptor? Avem noi soluția și îți dăm rețeta acestui tort rapid fără coacere!

Ingrediente:

  • 200 g curmale
  • 200 g biscuiți
  • 100 g făină de migdale
  • 200 g ciocolată neagră
  • 150 ml frișcă lichidă
  • 70 g cacao
  • 100 g migdale mărunțite
  • 1. Se curăță curmalele de sâmburi și se taie sau se trec prin mașina de tocat.
    2. Frișca se fierbe și se pune apoi peste
    ciocolata ruptă bucăți. Se amestecă pentru a topi ciocolata.
    3. Biscuiții se mărunțesc, se amestecă ușor cu faina de migdale, pasta de curmale și apoi cu ciocolata.
    4. Se pune amestecul într-o tavă de tort, se îndeasă ușor cu lingura și se lasă la rece 2 ore. Apoi, pentru servire, se presară cu cacao, iar pe margine se pun migdale mărunțite.

    Sursa foto: Shutterstock