Ingrediente pentru tort cu spumă de piersici:

● 15 pișcoturi

● 500 ml frișcă lichidă
● 75 g zahăr pudră
● 6 foi gelatină

● 6 piersici
● 2 pliculețe gelatină transparentă pentru decor

1. Se pun foile de gelatină la înmuiat în apă rece și se lasă 10 minute.
2. Între timp, 3 piersici se taie mărunt și se bate frișca foarte rece cu zahărul.
3. Se adaugă gelatina în frișcă, apoi piersicile tăiate și două piersici tăiate felii. Pișcoturile se așază la bază într-un vas cu pereți înalți și se toarnă apoi amestecul de frișcă.
4. Ultima piersică se taie felii, se așază deasupra, se toarnă gelatina preparată și, după ce s-a întărit, se lasă la frigider 5 ore.

Încercați și această rețetă delicioasă de dulceata de piersici

S-ar putea să-ți placă și…