Ingrediente:

Pentru bulgărași:

  • 250 g brânză ricotta
  • 50 g zahăr pudră
  • 150 g fulgi de cocos
  • un gălbenuș
  • 20 g amidon
  • esență de vanilie
  • Pentru blat:

  • 100 g zahăr pudră
  • 3 ouă
  • 100 g unt
  • 100 g smântână
  • o linguriță praf de copt
  • 40 g cacao
  • 150 g făină
  • Pentru ganache:

  • 50 g zahăr
  • 200 g ciocolată neagră
  • 100 g frișcă lichidă
  • 1. Pentru bomboane, se amestecă ingredientele, se formează biluțele și se dau la rece.
    2. Pentru blat, untul se freacă cu zahărul și ouăle. Se adaugă smântâna, făina, praful de copt și cacaua și se amestecă. Într-o tavă tapetată cu hârtie, se așază bomboanele și se acoperă cu aluatul. Se coace 25 de minute.
    3 Se fierbe frișca, se amestecă cu zahărul și ciocolata, apoi se toarnă peste tort.

    Sursa foto:Shutterstock