Topești 10 kilograme în 10 zile cu dieta cu grapefruit și morcovi

Topești 10 kilograme în 10 zile cu dieta cu grapefruit și morcovi

Cum vara a început, toată lumea vrea să arate perfect în costum de baie. Iată o dieta cu grapefruit și morcovi, care te va ajuta să scapi de kilogramele în plus, având rezultate spectaculoase. Aceasta îți poate reda formele dorite după doar câteva zile.

Dieta cu grapefruit și morcovi  se ține timp de 10 zile și te ajută să slăbești 10 kilograme. Aceasta e bogată în vitamine și minerale și pe lângă faptul că te ajută să topești kilogramele în plus,  îți consolidează și sistemul imunitar, și combate atât obezitatea, cât și anemia.

În timpul regimului nu se consuma sare, condimente, alcool, dulciuri, grăsimi, prăjeli și zahăr. Însă, cei care nu pot renunța la sare pot să adauge în preparate o cantitate extrem de mică, deoarece aceasta încetinește efectul dietei. Lactatele și cafeaua sunt, de asemenea, interzise. Se consumă cât mai multă apă, de câte ori apare senzația de sete și se poate consuma și ceai verde cu lămâie. Carnea se consumă doar fiartă sau la grătar.

Dieta cu grapefruit și morcovi

Luni

Mic dejun: 1 grapefruit, un morcov mare crud.
Prânz: o porție de carne fiartă de pui (recomandat este pieptul de pui, fără pieliță), 1 grapefruit, 2 morcovi mari cruzi.
Cină: 2 portocale, 1 grapefruit, cereale fierte(fulgi de ovăz) fără unt și 2 morcovi cruzi.

Marți

Mic dejun: 1 grapefruit.
Prânz: 1 morcov mare crud, o portocală, o porție de cereale fierte (fulgi de ovăz) fără unt.
Cină: 1 morcov mare crud, o portocală

Miercuri

Mic dejun: 1 grapefruit.
Pranz: 1 grapefruit, 30 g carne slabă de vită (pește sau porc), 1 morcov mare fiert.
Cină: 1 grapefruit

Joi

Mic dejun: 1 grapefruit, o porție de salată preparată din 2-3 morcovi mari cruzi dați pe răzătoare, puțină zeamă de lămâie, un vârf de cuțit de scorțișoară și o lingurita de miere de albine.
Prânz: o porție de salată de morcovi ca la micul dejun și 1 grapefruit.
Cină: 1 grapefruit si o portie de salata de morcovi ca la micul dejun si pranz.

Vineri

Mic dejun: 1 grapefruit, 500 ml suc de citrice.
Prânz: 1 grapefruit, 500 ml suc de citrice.
Cină: 1 grapefruit, 500 ml suc de citrice.

Sâmbătă

Mic dejun: 1 morcov mare fiert, un ou fiert tare, o felie de pâine neagră.
Prânz: 2 morcovi mari fierâi, un ou fiert tare, o felie de pâine neagră.
Cină: 1 morcov mare fiert, un ou fiert tare, o felie de pâine neagră.

Duminică

Mic dejun: 1 morcov mare crud, 1 grapefruit și 500 ml suc de morcovi.
Prânz: 1 morcov mare crud, un bol de fulgi de ovăz, 1 grapefruit si 500 ml suc de morcovi.
Cină: 1 morcov mare crud, 1 grapefruit și 500 ml suc de morcovi.

Citește și: