Uneori Peștii debordează de energie și bucurie, alteori parcă ar trăi în alt univers, numai cu visuri și idealuri. Personalitatea Peștilor este una dintre cele mai complexe din tot zodiacul și ne place să îi descoperim calitățile ascunse.

Peștii o inimă mare și multă dragoste de oferit!

Sunt persoane empatice, darnice și gata să îi ajute pe cei care suferă. În inima lor este multă dragoste, pe care abia așteaptă să o ofere celor care o merită. Datorită sufletului lor mare, sunt capabili să descopere tot ce e frumos în oameni și pot înțelege mai bine necazurile prin care trec apropiații lor.

Spiritul Peștilor scoate tot ce e mai bun din ceilalți

Vivacitatea și bunătatea Peștilor îi face pe ceilalți să își dorească să fie la fel de generoși și de amabili. Personalitatea Peștilor îi ajută pe cei din jur să fie mai încrezători, mai optimiști și să se pună mereu într-o lumină favorabilă.

Personalitatea Peștilor funcționează pe baza intuiției

Nativii acestei zodii sunt incredibil de intuitivi și se conduc adesea după instinct. Dar au instincte bune, mai ales când este vorba despre oamenii buni, care merită atenția lor. Se spune că Peștii simt vibrațiile pozitive din jur și se lasă călăuziți de ele.

Peștii preferă calitatea, nu cantitatea când e vorba de prieteni

Oricât ar fi de sociabili și prietenoși, vei constata că Peștii au foarte, foarte puțini prieteni adevărați. Ei preferă un grup restrâns de oameni, cărora le oferă toată încrederea lor, decât un număr mare de prieteni superficiali.

Peștii sunt romantici incurabili

Surprizător, când vine vorba despre romantism, Peștii îi întrec până și pe Raci sau pe Balanțe. Sunt, poate, cei mai romantici, cei mai visători și cei mai îndrăgostiți., iar acesta este unul dintre cele mai frumoase aspecte din personalitatea Peștilor.  Un gest tandru, un dar emoțional și plin de dragoste îi topește pur și simplu.

Citește mai multe despre zodia Pești aici!