Top 3 zodii care își spionează partenerii de cuplu în carantină!

Top 3 zodii care își spionează partenerii de cuplu în carantină!

Epidemia de coronavirus ne-a obligat pe unii dintre noi să stăm în carantină câteva săptămâni sau să lucrăm de acasă și astfel petrecem mult mai mult timp cu partenerii de cuplu. Dar unele zodii sunt mai suspicioase și încearcă să spioneze telefoanele și calculatoarele celor cu care își împart viața și casa. Iată care sunt cele mai suspicioase zodii în carantină!

 

Multe relații sunt puse la grea încercare în aceste zile în care partenerii de cuplu trebuie să petreacă aproape fiecare zi împreună, uneori doar ei singuri, fără alte distracții și activități.

Un studiu realizat de un site britanic popular a arătat recent că 41% dintre femei nu sunt deloc mulțumite de viața lor de cuplu în izolare, iar 60% dintre bărbați au răspuns că nu sunt mulțumiți de viața lor sexuală tot în condiții de izolare. Iar acest lucru îi poate determina pe unii dintre noi să fie mai suspicioși cu partenerii lor, să caute dovezi de infidelitate și să le spioneze conturile pe rețelele sociale sau mesajele primite pe telefoane.

Cele mai suspicioase zodii cu partenerii de cuplu

Iată ce a scos la iveală un sondaj creat de site-ul PsychicWorld.

Leii, Racii și Peștii sunt cei mai suspicioși când vine vorba despre secretele partenerilor lor de viață. Și tot ei sunt cei mai mari spioni ai zodiacului. Leii (75%), Racii (71%) și Peștii (69%) au recunoscut că au accesat telefoanele soților/soțiilor sau iubetelor lor încercând să descopere dacă sunt sau nu înșelați.

Este curios acest top având în vedere că cele trei zodii se numără printre cele mai iubite și printre cele mai fericite cu viața lor de cuplu. Partenerii Leilor, Racilor sau Peștilor sunt de obicei fideli, atașați emoțional de ei și foarte atenți să nu le piardă dragostea, deoarece acestea sunt zodii care oferă foarte mult în iubire.

Cele mai puțin suspicioase zodii

La polul opus față de zodiile de mai sus, care o fac pe spionii în casă, se află Săgetătorii, Fecioarele și Vărsătorii. Aceste trei zodii se gândesc cel mai rar să își verifice partenerii de cuplu, să le umble prin computere și telefoane și foarte rar se gândesc că sunt înșelate în dragoste. Spre exemplu, numai 11% dintre repondenții din zodia Vărsător au declarat că au simțit nevoia să spioneze telefonul sau contul de facebook al partenerului sau partenerei lor.