La 79 de ani, un cântăreț faimos s-a lăsat în sfârșit de băut. Imediat au apărut și pătrățelele pe abdomen, 12! Mai e bomba sexy de altădată?

Tom Jones s-a lasat de baut

Tom Jones, interpretul hitului 'Sex Bomb', a decis că 79 de ani e o vârstă bună pentru a renunța la alcool.

Deși, spune el, nu exagera la acest capitol, obișnuia să bea vin la cină și, ocazional, bere. Dar a decis că e momentul să renunțe la băutură total, iar efectele nu au întârziat să apară.

'Am pătrățele pe abdomen, 12!', a declarat el recent, vizibil încântat.

Artistul a început să aibă mai multă grijă de el de ceva vreme. 'Totul e să nu mănânci prea mult dintr-o grupă alimentară. Să consumi mai multe proteine decât carbohidrați', a explicat el stilul alimentar pe care l-a adoptat.

Anul trecut, cântărețul după care suspinau toate femeile când cânta 'Delilah', a anulat mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate. Până în luna octombrie a anului trecut își revenise însă, declarând că e 'mai sănătos decât oricând'.

Încă se consideră o bombă sexy!

Întrebat dacă încă se mai consideră așa cum afirma în hitul din 1999 'Sex bomb' ('bombă sexy'), Tom Jones a replicat: 'Sper că da! Mă simt la fel de puternic ca până acum. Nu mă simt diferit. Sunt doar o versiune mai vârstnică a ceea ce am fost în urmă cu 40 de ani'.

De altfel, artistul susține că, anul trecut, când a fost nevoit să anuleze concertele, nu a fost nimic serios, doar o infecție virală, pentru care i s-au făcut mai multe injecții cu antibiotice.

Vezi și Acum are 79 de ani și e singur, dar la apogeul carierei sale făcea dragoste cu 250 de femei pe an. Totuși, Tom Jones a avut o singură mare iubire

Citește și: