Tom Hardy, tată pentru a treia oară? Iată care e secretul mariajului său

Tom Hardy tata pentru a treia oara

Tom Hardy va deveni tată pentru a treia oară, soția lui, actrița Charlotte Riley, urmând să dea naștere celui de-al doilea copil al cuplului. Tom Hardy mai are un fiu, Louis, în vârstă de 10 ani, dintr-o relație anterioară, cea cu Rachael Speed.

Cei doi au fost văzuți la un eveniment recent, iar Charlotte purta  rochie vaporoasă, care îi ascundea complet silueta. Mai multe surse au declarat că așteaptă încă un copil.

Tom Hardy, care are în CV filme ca 'Inception', 'Mad Max: Fury Road', 'The Revenant' sau 'Child 44', în vârstă de 40 de ani, și-a cunoscut soția în vârstă de 36 de ani pe platoul de filmare, în 2009. Au jucat împreună în 'Wuthering Heights', dar și în „Peaky Blinders'.

Vorbind despre relația cu soția lui, Tom Hardy declara recent că niciodată nu lasă să treacă mai mult de trei săptămâni fără să se vadă. Chiar și când sunt în părți diferite ale globului, fac tot posibilul să se întâlnească, fie chiar la mijlocul distanței.

Tom și Charlotte s-au căsătorit în urmă cu patru ani. Tom Hardy a mai fost căsătorit cu producătorul Sarah Ward în perioada 1999 – 2004.

Secretul mariajului său

Vorbind despre viața de familie, Charlotte declara că soțul ei nu e străin de treburile casnice, el fiind, de exemplu, cel care face patul.

Vezi și Tom Hardy, transformare dramatică pentru a juca în rolul lui Al Capone! A ajuns de nerecunoscut

Citește și: