Într-un interviu recent, în care vorbea despre noul film în care joacă, ”Venom”, peliculă în care îl interpretează pe Eddie Brock, un jurnalist în corpul căruia pătrunde un extraterestru, actorul a făcut o dezvăluire neașteptată. Și neașteptat de sinceră: ”Întreaga mea viață am fost un alcoolic notoriu”.

Asta până în urmă cu 15 ani, când s-a internat la dezintoxicare. De atunci, spune el, nu a mai băut. Din momentul în care a renunțat la alcool s-a și afirmat.

”Am vrut să îl fac pe tata mândru de mine”

De altfel, spune el, cariera a fost și cea care l-a salvat. ”Singurul lucru care m-a salvat în acea perioadă întunecată a fost actoria. Inițial m-am apucat de actorie ca să îl fac pe tata mândru de mine”, a recunoscut deschis Tom Hardy.

”Fiind singurul copil la părinți, asta era foarte important pentru mine. În plus, nu prea știam să fac altceva. Însă actoria era ceva ce eram în stare să fac. Și pentru că am aflat că eram bun la asta, am vrut să fac un efort, să investesc timp și efort în asta”.

Iar la 41 de ani, Tom Hardy, căsătorit a doua oară și tătic, e un actor apreciat, despre care mulți spun că e doar la început de carieră. De altfel, e văzut ca următorul James Bond, din moment ce Daniel Craig a anunțat că nu-l va mai juca agentul 007.

Vezi și Tom Hardy, tată pentru a treia oară? Iată care e secretul mariajului său

Citește și: