Tom Hardy, întâlnire de gradul întâi cu Charles. Cum l-a onorat prințul pe actor. Pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie

Tom Hardy decorat de printul Charles

Actorul Tom Hardy a fost decorat, vineri, de prințul Charles, pentru contribuția adusă cinematografiei. E o onoare imensă pentru actor, mai ales că are doar 41 de ani și încă nu a arătat tot ce poate în acest domeniu.

Pe starul din 'Inception', 'Mad Max: Fury Road', ' The Revenant' sau mai puțin cunoscutul 'Copilul 44' și pe prinț îi leagă o prietenie frumoasă și veche. Hardy îi cunoaște personal și pe fiii acestuia, Charles și William, iar cu primul chiar are o relație specială. De altfel, s-a aflat printre invitați la nunta prințului Harry cu Meghan Markle, în luna mai a acestui an. Atunci, a lăsat baltă filmările pentru 'Fonzo', care aveau loc în New Orleans, la 19 ore distanță, pentru a patricipa la nuntă.

În plus, prinții Harry și Charles au fost la premiera filmului 'Dunkirk', în care joacă Tom Hardy.

Totodată, actorul este din 2010 ambasador al Prince Trust, organizația de caritate a Prințului Charles pentru tinerii dezavantajați.

Revenind la evenimentul de vineri, Tom Hardy a impresionat printr-un look sobru, dar modern, actorul fiind proaspăt tuns, cu barbă și îmbrăcat într-un costum bleumarin, cu cravată grena, la care purta și un ac.

Vezi și Tom Hardy, tată pentru a treia oară? Iată care e secretul mariajului său

Citește și: