Tom Hanks și soția lui, infectați cu coronavirus

Tom Hanks si sotia sa

Îndrăgitul actor Tom Hanks a anunţat că el și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de actor pe rețelele de socializare. 

Printr-o postare pe Instagram, Tom Hanks și-a anunțat fanii că se afla în Australia, alături de soția sa, în momentul în care au fost testați. Actorul se afla aici pentru filmările  pentur o peliculă despre Elvis Presley.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra', a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?'. Fotografia care însoțește mesajul este sugestivă, înfățișând o mănușă chirurgicală folosită.

Warner Bros  a confirmat că actorul se află în Australia, pentru un film despre Elvis Presley.

 

„Colabărăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australienepentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el.

Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume.”, a comunicat Warner Bros.

Tom Hanks, născut în 1956, a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor. A devenit cunoscut pentru rolurile pe care le-a jucat în comedii „Bosom Buddies' (1980), „Vreau să fiu mare/ Big' (1988), „Nopţi albe în Seattle/ Sleepless in Seattle' (1993). Consacrarea i-au adus-o rolurile dramatice precum cel din „Forrest Gump' (1994), „Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan' (1998), „Naufragiul/ Cast Away' (2000), „Căpitanul Phillips/ Captain Phillips' (2013).