Condiția pe care a trebuit să o îndeplinească Tom Hanks pentru a se putea căsători cu actuala soție. Mama ei putea să le pună bețe în roate

Tom Hanks a trecut la Biserica Ortodoxa greaca

Tom Hanks și Rita Wilson sunt căsătoriți din 1988 – de o viață, ai zice. Și deși trăiesc într-o lume în care ispitele sunt la tot pasul, se încăpățânează să rămână împreună și să se iubească cum puține cupluri, mai ales de la Hollywood, reușesc.

Dar începutul lor nu a fost simplu: Rita e grecoaică și era extrem de important pentru mama ei să ia de soț un grec. Tom Hanks nu a putut face nimic legat de originile sale, însă a făcut un sacrificiu pentru a da mai bine în ochii familiei viitoarei sale soții: a trecut la Biserica Ortodoxă greacă.

'Mamei nu-i venea să creadă că nu mă mărit cu un grec', a declarat recent Rita. În cele din urmă, însă, Dorothy Wilson s-a mai înmuiat. '(Părinții – n. red.) Au considerat în final că seamănă destul de mult cu un grec, așa că se poate integra, fără să facă notă discordantă', a mai spus ea.

Și iată că au trecut 30 de ani de atunci, iar Rita, de 61 de ani, și Tom, de 62, au împreună doi fii deja adulți: Chet, de 28 de ani, și Truman, de 22.

Vorbind despre soția sa, starul din 'Forrest Gump' declara: 'O văd pe soția mea ca pe iubita mea și avem o legătură care merge dincolo de cuvinte ca soție, prietenă sau mamă'.

Foto: Hepta

Vezi și Pe Tom Hanks îl știi, dar îi știi copiii? Tom Hanks are trei băieți și o fată. Unul dintre ei îi seamănă leit | GALERIE FOTO

Citește și: