Tom Cruise refuză să-și vadă fiica, dar vrea să o ia de lângă mama ei. Planul scandalos făcut de actor

Tom Cruise si Suri in 2008

Actriţa Leah Rimini, care a făcut și ea parte din biserica scientologică ca Tom Cruise, face dezvăluiri scandaloase despre celebrul actor, dezvăluind planul diabolic pus la cale de acesta de a-și lua fiica de lângă mama ei.

Rimini (50 de ani) susține că Tom așteaptă ca Suri să mai crească ca să o ia de lângă mama ei pentru a o putea endocrina și a o iniția în scinetologie.

„Scientologia o consideră pe Katie Holmes o persoană supresivă, deci un duşman, de aceea Tom crede, asemenea tuturor scientologilor, că nu poate avea conexiunea dorită cu fiica lui, Suri. Aşa că sunt sigură că Tom are un plan: să aştepte până Suri mai creşte, ca apoi s-o ademenească în rândurile scientologiei şi s-o ia de lângă mama ei”, a declarat Leah Rimini pentru New York Post.

Tom Cruise nu şi-a mai văzut fiica de 7 ani – ultima poză cu el alături de Suri datând din 2013. Mai mult, Leah a mărturisit că a fost foarte surprinsă când a aflat că Holmes l-a părăsit brusc pe Tom Cruise în 2012, dar e foarte mândră de ea și că a avut un asemenea curaj.

 „Am cunoscut-o pe Katie când era în biserica scientologică şi părea foarte îndoctrinată de lumea lui Tom. Cu timpul, am înţeles că a făcut ceea ce a făcut pentru a-şi proteja fiica. De aceea, sunt mândră de Katie că a luat-o pe Suri dintr-un mediu care ar fi putut fi extrem de toxic şi periculos pentru ele şi relaţia lor mamă-fiică.”

 Leah Rimini susține că știe foarte bine cum funcionează acest cult, având în vedere că ea a crescut la 9 ani în rândurile scientologiei, după ce mama ei a intrat în această biserică. Actrița  a părăsit controversatul cult în 2013, după ce nu a mai fost de acord cu deciziile manageriale ale liderului organizaţiei, David Miscavige.

Citește și:

Ozana Barabancea a fost criticată că și-a editat prea mult pozele și le-a dat un răspuns pe măsură răutăcioșilor: „Lupi moraliști și sfătoșii satului'

Ozana Barabancea a fost criticată că și-a editat prea mult pozele și le-a dat un răspuns pe măsură răutăcioșilor: „Lupi moraliști și sfătoșii satului'