Ingrediente
● 2-3 pulpe întregi de pui

● 2 cepe

● 5 cartofi

● 150 g mazăre
● un morcov
● 2 linguri ulei
● 2 linguri bulion
● 2-3 fire pătrunjel
● 2-3 căței usturoi
● sare ● piper

Preparare:
1. În ulei încins se rumenește bine puiul, apoi se adaugă ceapa tocată. Se mai lasă 5 minute, amestecând ca să nu se ardă ceapa. Apoi se pune morcovul rondele, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert.
2. La jumătatea fierberii se pun cartofii cuburi şi mazărea şi se mai lasă 20 de minute la fiert.
3. Se adaugă bulionul desfăcut în puţină apă şi se mai ţine pe foc 5 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper, se adaugă usturoiul pisat mărunt şi se aduce la masă cu pătrunjel tocat.

Încearcă și această rețetă ușoară de tocanita de pui